Alf blijft goed



Aaah, wat eind jaren 80 feeling.

Reacties

Wilhelmus zei…
Jwaa, kweetniet. Het concept was dan wel goed maar het is op zo een typische amerikaanse-sitcom-manier uitgewerkt... Ik weet het niet. Nooit een grote fan van geweest eigenlijk.
Pornpaal zei…
Ik was toen jonger. Ik wist niet beter. Toch : aliens die van Melmac komen en katten eten, zijn cool!
Pornpaal zei…
Iedereen vond Knight Rider en the A-team toen ook geweldig. Kijk daar nu nog eens naar!
Wilhelmus zei…
HELA HELA! A-team is NOG ALTIJD geweldig!

Van Knight Rider ben ik eerlijk gezegd ook nooit een grote fan geweest. Er stoorden mij, zelfs op die jonge leetijd, veel te veel dingen aan:
- het oprijden op een rijdende truck, iets wat niet alleen vreselijk moeilijk zo niet onmogelijk is, je wint er ook helemaal niets mee.
- Telkens werd er wel een nieuwe innovatie op KITT geplaatst, die dan wonder boven wonder 5 minuten later toevallig EXACT hetgene is wat de omstandigheden vereisen.
- Zo'n fietsstuur in een auto leek mij toen al vreselijk onhandig.
- Als de auto zelfstandig kan rijden, waarom dan toch regelmatig zelf rijden? Zelfs in het heetst van de strijd reed MK zelf ipv de auto zijn ding te laten doen zodat hij zich met belangrijker dingen kan bezig houden.
- De stem vam KITT: een artificiele stem die zo geavanceerd is dat er intonatie, scheve opmerkingen en cynisme van af kunnen maar dan door zo'n slecht luidsprekertje komt dat het klinkt als een telefoongesprek, WTF?
- En oh ja, beste MK, koopt uzelf eens een deftig schietijzer ipv een auto te vragen geruisloos aan te komen rijden en de deur open te zwieren teneinde de tegenstander uit te schakelen...
- ...

(ik kan nog wel een eindje doorgaan maar ik verveel jullie zeker?)

Natuurlijk rammelt A-team even hard, maar dat was tenminste lollig! Gekke Murdock, BA die niet durft vliegen, Face de versierder van vrouwen en andere benodigdheden, de grijze sigarenroker die zelfs in de meest uitzichtloze situaties zijn gevoel voor humor nooit verloor... gewoon de karakters al, heerlijke televisie!
Dirk Dierickx zei…
ik was misschien de grootste alf-fan van belgie, heb zelfs nog ergens van die figuurkes liggen :|

dat zijn toch allemaal jeudgzondes, wat maakt het _nu_ nog uit of dat allemaal goed was of niet.
Wilhelmus zei…
Hoe eindigde dat eigenlijk? IS daar ook geen film van gemaakt?

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?