Frank koopt een bed

Niet slecht, mag wel wat moderner. Iemand tips? Vooral raad ivm wat nu het beste is voor mijn kapotte rug is welkom. Vooruit, help me!

Reacties

Wilhelmus zei…
Een goed bed hoeft zeker niet duur te zijn. Persoonlijk heb ik de voorkeur voor een eenvoudig doch stevig bed met een klassieke lattenbodem.

Wat echter van voorslaggevend belang is voor ons, rugpatienten, is de matras. Het allerbeste is naar het schijnt een waterbed, maar dat is wel redelijk complex en niet goedkoop.

Het 2de beste lijkt me dan een matras met traagschuim. Tempur is een gekend merk, maar er zijn ook andere, minder gekende en goedkopere merken op de markt die even goed zijn.

Het 3de beste is gewoon een goeie matras al dan niet uitgebreid met een speciale lattenbodem die zich aanpast aan uw houding/gewicht etc.

Ik zou eens langsgaan bij een goeie winkel voor advies. Dus niet bij Ikea. Sit&Sleep is een goeie (Leuven, Antwerpen, Hasselt). Als blijkt dat een gewone lattenbodem met een goeie matras de geschikte oplossing is, koop dan dat klassieke bed bij Ikea ofzo, en enkel de matras in de speciaalzaak. Uiteraard rekening houdende met de afmetingen ;)

Vergeet die box-spring toestanden, of zo van die ultra-zachte dingen. Dat lijkt comfortabel, maar gaat op den duur uw rug meer kwaad dan goed doen. Een zachte matras is enkel geschikt voor wie heel licht gebouwd is.
Pornpaal zei…
Neeee! Géééén Ikea!
Wilhelmus zei…
zoals ik al zei: ga eens bij Sit&Sleep langs.

http://www.sit-and-sleep.be/

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?