Teurmeneeter

Einde van 1e seizoen één van de Terminator Tv Serie. Kan er niet aan doen, die song in combinatie met die zwemmende swatters is en blijft cool.



Spijtig dat VT4 het 2e seizoen niet uitzond...

Reacties

Wilhelmus zei…
Nooit gezien. Ik vind het concept net iets te veel uitgeperst, en vaak op de verkeerde manier (eigenlijk zowat alles wat er gereleased is van films, series, en games na de film Terminator 2).
Dimiman zei…
Ben het volmondig eens met Wilhelmus!
Wilhelmus zei…
Dat komt niet vaak voor.
Dimiman zei…
Een heildronk!

Wanneer het op sequels en uitmelkerij uitkomt ben ik meestal eens met u :)
Dirk Dierickx zei…
Ja, de films na T2, daar is iedereen droevig over natuurlijk. Maar de series kreeg toch van de meeste wel een 'thumbs up'.

Terminator is natuurlijk een fenomeen, en buiten de films en tv-series hebt ge dan ook nog is comics en boeken (zoals ge die ook hebt voor x-files etc. geen hoogstaande lectuur).
Pornpaal zei…
Tuurlijk, het concept is en blijft hetzelfde. Toch blijft het plezant. Gevoelloze terminater is ditmaal een jong meisje. Die moet dan mee met 'O conner naar school (was het 'O conner?). Best wel grappig. Vooral als medeleerlingen haar proberen te verleiden, of als ze door de metaaldetector moet alvorens binnen te gaan. Zeg niet dat het ongelofelijk fantastisch was, maar best een onderhoudende serie. En als ze dan Johnny Cash erbij halen, kan het niet meer kepot!
Wilhelmus zei…
Sinead is 'o Connor, maar John is gewoon Connor dacht ik.

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?