Nogmaals: daar gaat ons pensioen...

Voor wie deze schertsvertoning gemist mocht hebben de voorbije dagen. Kijk hieronder. Helemaal uitzien, het is de moeite!

Reacties

Zatte Fles zei…
Schol!
Wilhelmus zei…
Een WETboek!

Bij StuBru hebben ze er ook al een mooi liedje van gemaakt.

Vooral zijn reactie aan de pers daarna:
"Ik hebt de tekst volledig in het Nederlands voorgelezen, met de juiste intonatie, als DAT geen respect is voor vlaanderen...".

Personioenen is nu toch niet de meest onbelangrijke portefeuille, en dat geven ze dan aan zo een zatlap. Dan moet ge er niet stom van staan dat de roep om vlaamse onafhankelijkheid steeds sterker wordt.

Als die man beweert vqn nuchter geweest te zijn dan is het eigenlijk nog erger. Iemand die in nuchtere toestand zo handelt is gesstesziek.
Pornpaal zei…
Ik denk wel dat het een érg gelukkige man is. Alweer het bewijs dat je helemaal niets moet kunnen om verkozen te worden. Zowel d'ardenne als Leterme hebben HOPEN stemmen en stralen onkunde uit.
Wilhelmus zei…
Leterme en Daerden kun je onmogelijk over dezelfde kam scheren. Leterme is gewoon niet geschikt voor zijn job, Daerden is een regelrechte zatlap.

Feit is dat er van de enorme uitdagingen waar ons land voor staat gewoon nul de botten gerealiseerd zal worden, en wij later de rekening gepresenteerd zullen krijgen.

Het minste wat je moet doen is voor jezelf zorgen. Persioensparen, verzekeren, beleggen. Nu meer dan ooit.
Dirk Dierickx zei…
dat stubru liedje is niet veel soeps, dimi kon er vroeger wel veel beter. paus liedjes etc. misschien tijd voor een come-back? :P
Wilhelmus zei…
Jwa, een echte hoogvlieger is dat StudBru liedje op zich niet, omdat ze een bestand nummer pakken en daar dan gewoon de dronkenmanspraat van Daerden tussen zetten, tegenover Dimi's Paus-liedjes waarbij vertrokken werd van een volledig wit blad ;)
Maar het blijft grappig.
Dimiman zei…
Idd, mochten er nog MODS bestaan dan had ik er al lang eentje gemaakt over deze drinkebroer...
Wilhelmus zei…
Maak een MOD en converteer het naar MP3 ;)
Dimiman zei…
en met welke software/hardware zou ik dat moeten doen? mijn Atari ST is al 10 jaar geleden verkocht :)
Wilhelmus zei…
BEstaat er geen emulator voor?
Wilhelmus zei…
http://steem.atari.st/

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?