Fijne Deuntjes

Van toen Urbanus ook nog schoon liedjes maakte.







Eens iets anders dan zeppe en ziki

Reacties

Wilhelmus zei…
Schoon liedjes heeft die nooit gemaakt. Plezante wel.

Iemand zijn optreden gezien tijdens de verkiezing van de sportman/vrouw van het jaar? Geen kat die nog lachte met zijn mopjes...
Pornpaal zei…
Zééééér schoon liedjes. De aarde bvb vind ik fantastisch. Maar er zijn evenveel meningen als er mensen zijn. Ik heb geen interesse in de sportman of vrouw van het jaar. Ik weet zelfs niet wie er gewonnen heeft :-)
Wilhelmus zei…
Als sportvrouw heeft -hoe kan het ook anders- Kim Clijsters gewonnen. Voor de zoveelste keer. Bij de mannen was het Philippe Gilbert die gewonnen heeft, een wielrenner die een of ander koerske als eerste eindigde. Niet dat mij dit interesseert, maar tijdens het zappen zag ik Urbanus op een podium staan te vertellen dus ik dacht bon, ik blijf even kijken, nieuwe show ofzo. Neen, dat was een totale afgang. Niet om aan te zien.
Dirk Dierickx zei…
het maakt ook geen reet uit of Urbanus _nu_ nog grappig is of kan zijn (em kan nog wel grappig zijn). als ge kijkt wat het belang is geweest van Urbanus voor de belgische humor dan worden huidige mogelijke foutjes met de mantel der liefde bedekt.
momenteel is die meer een 'kinderster', met dat liedje van zeppe & zikki dat heel populair is (mijn gasten zeggen dan ook tegen Urbanus - de meneer van zeppe & zikki :D ) en allerhande kinderprogrammas.
ook veel van de liedjes die in der tijd hits waren worden tegenwoordig door jonge gasten meegezongen (1 2 3 rara wie bennekik etc). Urbanus gaat al generaties mee, en is nooit vies geweest van humorexperimenten.
Wilhelmus zei…
Het was dan ook geen verwijt naar Urbanus, maar wel naar:
1. De origanisatie van dat ding dat Urbanus laat een soort stand-up comedy ding doen dat helemaal zijn stijl niet is.
2. De aanwezigen in de zaal die misschien wel goed tegen een bal kunnen trappen, op een fiets rijden etc, maar niet kunnen lachen

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?