Ook goe filmke

AVATAAAAR
Ben hem gaan zien. In 3D. Met zo'n brilleke.

Film : aanrader! Zeker gaan zien, liefst in de cinema. Beetje dom Hollywood einde, maar een ervaring die je moet gehad hebben.

3D : afrader! Het beetje extra dat je hebt met het 3d effect wordt teniet gedaan door het gemis van de rest van de film. Je zit de hele tijd op de randen van dat brilleke te kijken, je kan zelfs het hele scherm niet zien! Het is bijna alsof je door een verrekijker zit te kijken. Boecht van den Aldi!

Zo, Frank heeft gesproken!

Reacties

Wilhelmus zei…
Zonder 3D blijft er toch enkel een PS3 achtig animatie fimmpke over?
Wilhelmus zei…
Als ge verder vanachter had gezeten in de zaal dan was die brilmontuur ook geen probleem geweest.
Pornpaal zei…
Ik zat in 3 kwart van de zaal en dat montuur zal ALIJD een probleem zijn. En een PS3-achtig filmke zou ik het ook niet echt noemen.
Dimiman zei…
De 3D in Avatar is dus fantastisch, geen seconde last gehad van een 'brilmontuurke', 3D wordt hier ook niet als gadget gebruikt maar als wezenlijk onderdeel van de film en dat is een unicum. De meest baanbrekende film van het jaar, zeker op technisch vlak en een afrader in 2D :) Je luistert toch niet in mono naar een stereofonische opname?
Pornpaal zei…
Tuurlijk wel. Als de stereo op niets lijk, direkt!
Dimiman zei…
Het stereobeeld in Avatar is zodanig fantastisch dat het eigenlijk surround wordt :)
Wilhelmus zei…
PRobleem is dat ge 2 perfecte ogen moet hebben voor die 3D dingen, en dat heb ik niet.
Dirk Dierickx zei…
ik denk dat James zowie nooit iets uit zou brengen met achterhaalde fx, dat is bijna zijn handelsmerk, uiteindelijk was hij zelfs eerst effectman/cameraman voordat hij regisseur werd.
titanic, wat ge er ook van moge vinden, was technisch ook een hoogstandje, weer een stap vooruit in de filmgeschiedenis.
t2, wie viel toen niet van zijn stoel bij het zien van die effects, staat nog altijd recht in deze tijden vind ik.
en uiteindelijk is em de kunst van verhalen vertellen perfect meester, waardoor onozel verhaaltjes toch nog leuk om te zien worden.
Of Avatar cult gaat worden wet ik niet, maar het maakt ook nimeer uit, em heeft al meer dan 1 cultfilm op zijn palmares en er zijn er niet zoveel die dat kunnen zeggen.
Wilhelmus zei…
Film breekt nu al records en is nog maar pas uit...

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?