Transformers 2

Jaja, het is spekschieten voor 16 jarigen, maar het is toch plezant popcorn enternatinment.
Grootste transformer uit de film. Azo samengesteld uit 5 andere. Kan ook gebruikt worden als stofzuiger. Lache!

Een eenwielerke

Pief poef paf en jij bent af
Decolleté
Gevecht
Zo, en toen was de popcorn op.
Ik eet eigenlijk niet graag popcorn.

Reacties

Wilhelmus zei…
Voor wie het interesseert: niet zo ver van bij ons, meerbepaald in de gemeente Peizegem, is er een videotheek, Movie Snaxx, die ermee stopt. Een film huren (voor 3 eur) wil zeggen dat je hem niet meer hoeft terug te brengen. Huren = houden dus. Voor dat je in je wagen sprint en naar het kerkplein van Peizegem spurt, moet ik er wel bij zeggen dat het resterende aanbod eerder beperkt is. Het zijn de eerder bekende films en series die er staan. Maar als je nu bvb altijd al Borat, Kill Bill, Supersize Me, of iets dergelijks had willen hebben voor 3 EUR, dan is dit uw kans.

Gegroet.
Pornpaal zei…
Ik kan u beloven dat je de komende jaren nog veel zulke kansen zal hebben : de videotheken gaan er allemaal aan. Dood en verderf! En ik kan er over meespreken :-) We zoeken iets nieuw voor de MVC. Misschien een kindercrèche? Ben ik zeker erg goe din :-)
Wilhelmus zei…
Ja, maar het lijkt mij wel redelijk verboden dat een videotheek zijn huur-DVDs verkoopt, laat staan voor 3 EUR het stuk. In principe zijn die DVD's enkel toegelaten om te verhuren, niet? Staat er toch altijd in koeien van letters op "RENTAL VERSION - NOT FOR SALE".

Dan moet ge weten dat dit een videotheek was die nog maar onlangs eopend was, door ne jonge gast. Wij dachten toen al van hoe haalt die het in zijn hoofd om nu nog een videotheek te beginnen? Die moest nog aan alle investeringen beginnen, een ruimte voor zijn zaak, een filmcollectie uitbouwen,... Die was ook ongeloofelijk slecht georgansieerd. Die vraagt geen enkel bewijs als ID kaart ofzo, uw woord is goed genoeg. Je kon daar perfect binnenstappen en zeggen dat je naam Jan Janssens is, 10 films huren en ze nooit meer terugbrengen.

Wij gaan soms wel nog eens naar de videotheek, in Meise dan bij ne grote die een goed aanbod heeft. Wij hebben nl geen belgacom TV shit (en zullen het ook nooit hebben) en het is nog altijd 6x goedkoper dan met z'n 2 naar de cinema te gaan. Je hebt dan niet de laatste nieuwe films, maar dat maakt niks uit en daar tegenover staat dat je thuis een aangenamere filmexperience hebt (beter geluid, geen marrokanen die op je plaasts zitten, propere zetels,...).

Als cinema gaan wij liever naar 'den Albert' in St Gilis, dan naar Kinepolis, waar je ook nog deftig geluid, propere zetels, etc hebt.

Soit.
Pornpaal zei…
Ik denk dat je ze wel mag verkopen, maar dat het niet zo'n goeie business is. Die rental dingen kosten 30-40 euro. het wel verselijk verboden koop DVD's te verhuren. Dan worden ze kwaad :-)
Wilhelmus zei…
Ha ja dat is logisch.

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?