Voor en na

voor:

 

DSC_5501

 

 

na:

 

DSC_5510

 

Veel beter zo. Twee lekker uit de kluiten gewassen Veluxen per kant ipv een miezerig lekkend dakraampje.

Reacties

Pornpaal zei…
Ik vond voor beter. Toen scheen de zon :-)
Neen, gefeleciteerd! Of wat zeg je zoal tegen iemand die net een nieuw dak plaatste?
Dimiman zei…
Veel beter! Maar, waarom heb je geen donkere dakpannen gekozen, zoals bij de buren? Zou mooier zijn bij de Veluxen ook...

... en dan nog mooie nieuwe ramen he, en uw huis zal er nog een pak beter uitzien :)
Wilhelmus zei…
Donkere dakpannen zouden beter passen bij de dakpannen van de buren maar minder goed bij de dakpannen op de achterbouw (keuken en badkamer). We hebben gewoon dezelfde pan genomen als daar op lag (Wienerberger Koramic Pottelberg 44 stormpan met dubbele sluiting) :-)
De ramen zijn nog nieuw. Wat is er mis met die ramen misschien?
Dimiman zei…
Die achterbouw gooit ge beter plat op termijn, dus uw nieuwe uitbouw heeft dan ook een nieuw dak nodig he :) Wat is er mis met die ramen? Ze zijn lelijk :) Met die bejaarde ruitvormpjes daarin, Hyacinth Bucket-style, alleen witte doorschijnende gordijntjes en een sanseveria ontbreken nog ;) Maar als die daar al in zaten en het glas is dubbel is het zonde om daar opnieuw voor te gaan investeren natuurlijk :)
Wilhelmus zei…
Die achterbouw is te recent en te goed om plat te gooien. De ramen bestaat uit hoogrendementsbeglazing dus die blijven ook nog even steken.
Ben ook niet voor die ruitvormen zeker gezien het feit dat ze egwoon fake zijn, maar ja, dat is de schuld vanb de vorige eigenaars.
Die achterbouw vervangen is sowieso redelijk dwaas. Van stedenbouw krijgen we neit eens toestemming om een carport naast het huis te zetten. Nee, die moet in de tuin staan. Schoon uitzicht hebt ge dan... Belachelijk!

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?