Embedden

Tiens,

Als ik een embed-code van Youtube pluk en die bvb in outlook plak, loopt dat perfect. Krijg je zo'n hele spaghetti-western die wel kan werken. Plak ik diezelfde code dan in Blogger, krijg ik de lijn onderaan deze post.

Waarmee we niet zover geraken.

Hebben die computer-bollebozen aan de andere kant van de cyberkijkbuis een idee waar dit op slaagt?

object width=" 425" height="344"> param name="movie" value="

Reacties

Wilhelmus zei…
1. Je moet de volledige htmp code meepakken, niet alleen het eerste deel ervan.
2. Je plakt die html code onderaan je bericht (of er ergens tussen) door het tab blad "HTML bewerken" actief te maken ipv "nieuw bericht" in je venster waar je je bericht bewerkt. Anders weet blogger niet of dat tekst is die je plakt of HTML.

Nog gemakkelijker: maak een account aan op YouTube waarbij je aangeeft dat je lid bent van het PortieGemengd blog en dan kun je rechstreeks vanuit Youtube bloggen. Gewoon op de knop "blog this" klikken, een onderwerp invullen et voila, staat mooi embedded op het blog.
Dimiman zei…
Ik doe gewoon copy paste in de teksteditor van Blogger (wel zien dat je de volledig YouTube-link meehebt idd, gewoon dubbelklikken op de embedded code met uw muis en dan wordt die blauw, dan gewoon CTRL + C en dan CTRL + V in Blogger) and it works all the time. Very easy, like taking candy from a baby :)

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?