Tod und Mord!


De Duitse krimi-wereld rouwt! Een icoon is heen gegaan, Derrick is niet meer. Hans 'spek&bonen' Klein vraagt zich nu af hoe het verder moet. Volgens Hans is zijn grootste berouw dat hij nooit heeft kunnen vertellen aan Derrick dat hij eigenlijk zijn buitenechtelijk zoon is, van toen die ene keer dat Derrick de scheve schaats heeft gereden tijdens het onderzoek in Wiesbaden waar hij met de minderjarige dochter van de vermoorde kanselier wilde nachten beleefde.

Anderzijds is Der Alte een onderzoek gestart omdat er getwijfeld wordt aan de doodsoorzaak. Volgens sommige is er kwaad opzet in het spel. Derrick was immers bekend, of eerder berucht, om de verkeerde mensen te beschuldigen en valse bewijzen aan te leveren om toch maar een zaak rond te krijgen. Der Alte heeft dan ook vermoedens dat een vrijgekomen vals beschuldigde uit wraak Derrick zou vermoord hebben.

Zelfs na zijn dood blijft Derrick een boeiend gespreksonderwerp.

Reacties

Anoniem zei…
Volgens mij zit Witse er voor iets tussen...
Dirk Dierickx zei…
witse maakt een wits!
your blog is feel good......
Anoniem zei…
goooooood girl, ge zijt een vuil teef!
Anoniem zei…
Hans? Het is Harry!
Anoniem zei…
Harry? Neen het is SPEK EN BONEN-gast!
Anoniem zei…
Derrick heeft ook nog een Nazi-verleden waar al lang over gespeculeerd wordt.
Anoniem zei…
Naar verluidt zou Horst de buitenechtelijke zoon van Adolf Hitler zijn geweest...
Wilhelmus zei…
Trouwens, wij hebben liever BAD girls op ons blog!
Anoniem zei…
Om van een buitenechtelijke zoon te spreken moet er eerst sprake zijn van een echt. Aangezien Hitler slechts in de laatste dagen van zijn leven in de echt getreden is (zijn speech begon met 'een intelligente man als ik moet een domme en volgzame vrouw hebben') kan er moeilijk sprake zijn geweest van een buitenechtelijke zoon. Laat staan dat hij zich met 1 teelbal wel KON reproduceren ;) Hij had wel een halfbroer.

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?