Tizzerfst

Enkele sfeerbeelden :


Miniatuurpaard



Nog errefst




Dat paard heeft me in de mot.

Het komt dichter

En dichter

En dichter

En dichter
En dichter

En... hola!

We zijn dus nu in Lummen. Wie op deze weg 70 kan rijden zou een diploma moeten krijgen ipv een boete!

Weer zooi op Zolder. lawaaaaai! Wel niet zoveel volk, enkel nokel Jos is op komen dagen.

Muh? Welke oen heeft hier nu zo'n dom wit lint opgehangen?

Ik heb onder dat lint doorgegaan en werd even later frontaal aangevallen door een bende bemodderde betonjanetten. Iets verder stond een hoop volk achter een wit lint te kijken naar de koers. Een paar officials maakten me op kordate wijze duidelijk dat ik het wedstrijdveld diende te verlaten.
En daar sta je dan : veldrijd-trailer-trash heaven! Maar ik kan dus niet terug op m'n route geraken, over witte linten en woest officials. Gelukkig wist iemand me te vertellen dat het de laatste ronde was.

En wijle weg.

Portie gemengd : het avontuur druipt ervan af!

Reacties

Pornpaal zei…
Tiens? En waarom zijn mijn foto's nu niet groter?
Wilhelmus zei…
Dus jij bent op een of ander cyclo-cross parcours terecht gekomen. Met een beetje chance was je in het 7-uur journaal gekomen ;)

Waarom die foto's niet groter zijn: omdat waneer je met Blogger je foto's plaats het grootste formaat slechts 400px breed is. Zoals je ze nu ziet dus. Met Live Writer daarentegen kan je ze zo groot en zo klein maken als je maar wilt.
Pornpaal zei…
Live-writer marsjeert niet! Puh!
Wilhelmus zei…
Live Writer marsjeert WEL! Je moet het alleen goed configureren. Heb je mijn raadgevingen uit de commentaar van die andere post al opgevolgd?
Anoniem zei…
hoe zijn cyclocrossers nu betonjanetten? die zien minder beton dan de meeste amateur-mountainbikers hier in belgie! helden zijn het!

afin, ik zal is proberen 70 te rijden op dat wegske :P
Wilhelmus zei…
Veldrijders zijn idd GEEN betonjanetten. Veel mensen als u en ik blijven op zon cyclo cross parcours zelfs niet recht met een MTB.

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?