De man met de boor!

In Paalonië was alles onafgewerkt. Het land was kaal en er ontbrak van alles. Het volk morde en gaf de schuld aan de koning, die 's lands problemen maar niet opgelost kreeg.

Plots kwam een livrei de troonzaal binnengestormd. "Sire, kom vlug! Er is iets ongeloofelijk gebeurd" De koning moest zich reppen om de man bij te houden, toen die naar een aanpalende zaal snelde. "Kijk daar!" zei de man. De persoonlijke wachters van de koning moesten de bedienden die zich stonden te vergapen aan het fenomeen opzij duwen opdat de vorst ook een blik kon werpen. "Een gat!? Wie heeft dat gedaan?!"

"Sire! Kom vlug! Hier is nog iets veel grootser gebeurd!" Riep een lakei vanuit de koninklijke badkamer. Wedereom vergaapte iedereen zich, ditmaal aan de zopas geplaatste haddoekrek. De mond van de koning viel open.

Toen later ook bleek dat er een kapstok opgehangen was, liet de koning er geen gras over groeien : "Stuur elke soldaat en speurder die ons land rijk is, op pad! We moeten deze onbekende weldoener vinden en op gepaste wijze belonen!"
Na een wekenlange zoektocht werd de held van het land gevonden en dit zelfs terwijl hij alweer met zijn wondermachine in de weer was. Zijn naam was Londy.De speurders wilden Londy meteen meetornen naar de koning, maar onze held wilde van geen wijken weten, eerst moest en zou de IKEA kast van handvaten voorzien zijn!

Toen zijn meest grootschalige ingreep volbracht was, werd hij in de gouden koets geduwd en als de wind naar het koninglijk paleis gevoerd. De paardenvan de koning liepen zich het hart uit het lijf! Toen de kolonne de stad binnenkwam, bleek het nieuws zich al verspreid te hebben en een grote menigte had zich voor het paleis verzameld. De koetsier schoot maar langzaam op omdat ieder zich verdrong om een glimp op te vangen van de man met het fantastisch apparaat.In het paleis werd Londy opgewacht door de koning, zijn familie en hun gevolg. De held van de natie werd benoemd tot Koninklijke Gatenmaker, kreeg de Eremedaille van de Paalse Plas opgespeld en werd verheven tot de "ridderorde van de gouden dildo". Vervolgens werd er een enorm feest gebouwd dat zeven dagen en zeven nachten duurde. In Paalonië brak een zijd aan van vreugde en welvaart! Uiteindelijk trouwde Londy met de dochter van de koning en ze leefden nog lang en gelukkig en kregen vele kinderen.

Reacties

Wilhelmus zei…
Geweldig verhaal!!! :-)
Die zwarte foto met dat gat heb ik niet meteen begrepen, maar soit dat zal wel aan mij liggen ;)
Pornpaal zei…
Wel, da's dus een gat. In de muur. Meer moet je daar niet achter zoeken.
Wilhelmus zei…
Amai, dat is dan wel een heeeel donker gat. Het lijkt wel... een zwart gat!
Anoniem zei…
oorsprong van het universum -> zwart gat van paal!
Anoniem zei…
Jammer dat de koning van Paalonië niet mee op de foto staat... zou zijn gewaad en kroon wel eens willen bewonderen...
Wilhelmus zei…
Gewaad = Siberische sniperjas.
Kroon = rode veiligheidshelm.
Pornpaal zei…
Het gat is zwart omdat de flasj niet afging.

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?