Le grand Julot strikes again!



Hij moest optreden op TMF (of was het nu Jim?) als achtergrondmuziek bij de "shlagerkwis". Eigelijk een gewone kwis, maar er staat dan een of ander verkeerde vlaamssche muzikant op de achtergrond te kweelen/spelen. Ditmaal was dat dus de Julot himself. Zijn grijns en intonatie deden me een beetje denken aan Eddy Wally en veel intelligente praat kwam er ook al niet uit :-) Een hilarisch moment was wel toen Julot live meespeelde toen ze "Samim - Heater" (je weet wel, dat irritant trekzakdeuntje waar ze je tegenwoordig mee om de oren slaan)speelden. Dubbele accordeonpret dus! Even later deed hij hetzelfde met een plaatje van Sylver. En hij bleef maar lachen met zijn rode strik!

Reacties

Wilhelmus zei…
IK HEB DAT OOK GEZIEN!!!! Alleen het laatste stukje. Het was op Jim. Dan speelde hij zo dat deuntje van Laurel & Hardy, je weet wel: tut tutut tut tutut tutututut tutututut tut tutut tut tutut tutututut tutututut...
Hij moest dan inees een ander liedje spelen, de presentator zei zo iets van "speel eens..." (en dan een of ander liedje), en dat kon hij niet. Maar hij bleef wel lachen!
Anoniem zei…
héllo..
waar hou jij je eigenlijk mee bezig..

Hy doet zyn best om het goe te doen!
Kan jij op een accordeon spelen?!

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?