Fatale Internet verslaving

Computermuis Dit is een waarschuwing aan alle mannen (of vrouwen), die "verslaafd" zijn aan het internet: het kan je je hand kosten! Een Chinese vrouw heeft namelijk de rechterhand van haar man afgehakt, vanwege zijn internetverslaving. Jiang Ming uit Chengdu City beloofde zijn vrouw, He Ling, dat hij niet meer zo veel op het internet zou gaan en meer thuis zou zijn om aandacht aan hun pasgeboren zoon te besteden. Maar na een korte periode begon hij weer stiekem internetcafés te bezoeken, voornamelijk om met meisjes te chatten. "Ik zat aan de computer, toen ik plotseling geen gevoel meer had in mijn rechterhand. De cursor op het scherm bewoog niet meer", zei Jiang Ming. "Toen zag ik mijn rechterhand op de muismat liggen, badend in het bloed." Tijdens de rechtszaak verzocht hij de rechter om zijn vrouw niet te veroordelen, omdat hij zijn belofte had verbroken.

portie gemengd , portie gemengd, portie gemengd info van hier tot in China.

Reacties

Pornpaal zei…
Was verr familie van Leterme : kappe, kappe, kappe!
Wilhelmus zei…
Amaai, dat is wel moedig om te vragen zijn vrouw niet te veroordelen. Hebben ze de hand terug kunnen aan vastmaken?

Iig is het idd zo dat wanneer je hand wordt afgehakt je daar meestal niks van voelt. Ik heb zo een verhaal gelezen van iemand die in een zagerij werkt (je hoort het al aankomen). Hij beschreef dat hij even afgeleid was en vervolgens een geluid hoorde dat er anders niet is. Toen hij terug naar zijn werkblad keek lagen zijn vingers daar verspreid op.
Wilhelmus zei…
Ah ja, en dtoen hebben ze dien chinees zijn hand geschilderd en het resultaat ziet u door naar beneden te scrollen ;)
Londy zei…
Ja straf hé, over de rest van het verhaal weet ik niets maar hoe mensen reageren als iets niet veel pijn doet eigenlijk, ook al is het gevolg achteraf erg.
Wilhelmus zei…
Tja, een klein sneetje doet pijn, je zou dan denken dat een hand af enorm veel pijn doet maar eigenaardig genoeg is dat dus niet het geval. Gisternavond toevallig nog een vettig afleveringske gezien van Dr G., was weer plezant.
Dirk Dierickx zei…
vorige week was er toch ook een jap die zijn been kwijt was geraakt op de moto, had dat niet door, heeft nog 10km's zitten rijden met een been minder.
zo lang ge niet moet afstappen is dat allemaal geen probleem...

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?