Tofsportdag 2007

Graag had ik hier een link geplaatst naar de website van Tofsportdag 2007. Maar aangezien er (althans volgens Google) geen zo'n website is, zal dat niet gaan. Triestig. Een evenement organiseren maar niet de moeite doen om een programma online te zetten... Enfin, jullie moeten het dus maar stellen met hetgeen ik ervan weet.
Het gaat door op het Ladeuzeplein te Leuven op zondag 24 juni. Er zullen allerlei podia zijn, met o.a. dans, aerobics en andere sukkelsporten. Maar op een daarvan zijn er demonstraties voorzien van de uitstekende vechtsportclub Defcross waarvan uw favoriete blogger sinds kort lid is. De foto die je hier ziet is van verleden jaar. Een bezoekje zeker waard! Na het bekijken van de demo kun je nog een gratis deathride doen vanaf de toren van de universiteitsbibliotheek. Voor de liefhebbers.


UPDATE (20-JUN-2007): Nu is er blijkbaar wel op de website van de stad Leuven een programma geplaatst. Hier. Er zijn volgens die site ook mogelijkheden tot muurklimmen voorzien, wink wink nodge nodge.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat is het verschil tussen Weense worsten en Frankfurter worsten?