Buggenhouts BBQ feest
Een stralende zon op zaterdag en dus is het een uitgelezen moment voor een schitterend BBQ feest.
Met er wat geestrijke dranken bij moet dat zeker lukken.De gastheer haalt de eerste lading rauwe vleeswaren tevoorschijn.
The moment of anticipation...
De gustibus et coloribus non disputandum est, behalve dan over deze randgerechten. Vers, gezond en zooooo lekker, daar bestaat geen discussie over!
De BBQ brandt, de eerste dampen stijgen op.
Kipsatee zonder paprika, grillworst, kippenborst, hamburgers en allerhande sappige worstjes zijn lekker aan het bakken.
De Box-office inspecteur taxeert de bakactiviteiten.
De Box-officer wordt bedwelmd onder een heerlijk rookgordijn.
Jaa, bakken maar... frits, frits...
Er wordt een nieuwe lading vlees aangebracht op de rooster.
Maar eerst moeten er extra kolen op het vuur!
Nog wat extra lucifers erbij!
De Box Officer onderzoekt de terrastegels.
Box officer in een exctatisch Zen-moment...
En nog lucifers! Branden zullen die kolen!
Box officer heft het Vlaamse volkslied aan, als een eerbetoon voor Yves Leterme.
Einde van het liedje.
Nog effe wachten tot de kolen echt goed aan het branden zijn, en dan kan het vlees er terug op.
De gasten worden echter ongeduldig...
Maar ja, de kolen branden nog niet hard genoeg, dus effe wachten...
Op regelmatig basis worden de kolen aangepord om HARDER TE GAAN BRANDEN!!!
BRANDT! Jij roodgeschilderde namaak-Ompagrill! Soit, terwijl de BBQ (die het zonder gepatenteerd ontstekingsmechanisme moet stellen) staat op te warmen bezoeken we eens onze Anglo-Arabieren.
Schoon he?
Een klein stukje van de tuin van ons 2de huis. De tuinman heeft de haag gesnoeid en het gras ingekort. De tuinarchitecten moeten nog aanplantingen en tuinmeubels komen leveren want zo is het maar een saaie boel.
Iedereen geeft spontaan te kennen dat het leuk toeven is te Buggenhout.
Zen-moment...
Onze laatste gast, een ietwat shady persoon, arriveert.
Hij komt dichter en dichter, en dichter en dichter...
En dichter en dichter en... te dicht!
Zo, dat was het. Het zit er op, dat is geen mop.
Met er wat geestrijke dranken bij moet dat zeker lukken.De gastheer haalt de eerste lading rauwe vleeswaren tevoorschijn.
The moment of anticipation...
De gustibus et coloribus non disputandum est, behalve dan over deze randgerechten. Vers, gezond en zooooo lekker, daar bestaat geen discussie over!
De BBQ brandt, de eerste dampen stijgen op.
Kipsatee zonder paprika, grillworst, kippenborst, hamburgers en allerhande sappige worstjes zijn lekker aan het bakken.
De Box-office inspecteur taxeert de bakactiviteiten.
De Box-officer wordt bedwelmd onder een heerlijk rookgordijn.
Jaa, bakken maar... frits, frits...
Er wordt een nieuwe lading vlees aangebracht op de rooster.
Maar eerst moeten er extra kolen op het vuur!
Nog wat extra lucifers erbij!
De Box Officer onderzoekt de terrastegels.
Box officer in een exctatisch Zen-moment...
En nog lucifers! Branden zullen die kolen!
Box officer heft het Vlaamse volkslied aan, als een eerbetoon voor Yves Leterme.
Einde van het liedje.
Nog effe wachten tot de kolen echt goed aan het branden zijn, en dan kan het vlees er terug op.
De gasten worden echter ongeduldig...
Maar ja, de kolen branden nog niet hard genoeg, dus effe wachten...
Op regelmatig basis worden de kolen aangepord om HARDER TE GAAN BRANDEN!!!
BRANDT! Jij roodgeschilderde namaak-Ompagrill! Soit, terwijl de BBQ (die het zonder gepatenteerd ontstekingsmechanisme moet stellen) staat op te warmen bezoeken we eens onze Anglo-Arabieren.
Schoon he?
Een klein stukje van de tuin van ons 2de huis. De tuinman heeft de haag gesnoeid en het gras ingekort. De tuinarchitecten moeten nog aanplantingen en tuinmeubels komen leveren want zo is het maar een saaie boel.
Iedereen geeft spontaan te kennen dat het leuk toeven is te Buggenhout.
Zen-moment...
Onze laatste gast, een ietwat shady persoon, arriveert.
Hij komt dichter en dichter, en dichter en dichter...
En dichter en dichter en... te dicht!
Zo, dat was het. Het zit er op, dat is geen mop.
Reacties